Clarissa tai Softengine Suomen viisuedustajaksi


Kilpailu Suomen euroviisuedustuspaikasta käy kuumana ennen ensi lauantain finaalia: peliyhtiö Unibetin kertoimissa kärkipaikan jakavat tällä hetkellä Clarissa feat. Josh sekä Softengine. Aivan kaksikon kannoilla kärkkyy kuitenkin useampi potentiaalinen voittajaehdokas.

Duo Clarissa feat. Josh oli jo joulukuussa Unibetin kertoimissa suosikki Uuden musiikin kilpailun voittajaksi ja Suomen euroviisuedustajaksi. Kilpailu edustuspaikasta on kuitenkin kiristynyt ennen ensi viikonlopun finaalia, ja seinäjokelainen Softengine on noussut haastamaan ennakkosuosikin. Nämä kaksi edustajaehdokasta saavat tällä hetkellä yhtä pienen voittokertoimen, 3,00.

Softengine äänestettiin Uuden musiikin kilpailun finaaliin suoraan ensimmäisestä karsinnasta, joten ääniä voi olettaa ropisevan katsojilta myös tulevana lauantaina.

Asetelma on jännittävä myös suosikkipaikan jakavan kaksikon takana: Lauri Mikkola on kirinyt kiinni kärjen tuntumaan ja on kertoimen 3,25 myötä kolmossuosikki niukasti ennen Mikko Pohjolaa.

Vaikka Unibet uskoo Softenginen karsintamenestyksen ennakoivan hyvää äänisaalista myös itse finaalissa, toisen karsinnasta finaaliin suoraan äänestetyn, Hanna Skyn mahdollisuuksia yhtiö ei pidä yhtä suurina: tamperelaislaulaja saa kertoimen 8,00.

Unibetin kertoimet:
Suomen Euroviisuedustaja 2014

Clarissa feat. Josh 3,00

Softengine 3,00

Lauri Mikkola 3,25

Mikko Pohjola 3,50

Hukka ja Mama 6,50

MadCraft 8,00

Hanna Sky 8,00

MIAU 12,00

Lyö vetoa Suomen Euroviisu-edustajasta täällä!