Jari Sillanpäästä Tähtien tähti


Tähdet tähdet -kilpailun finaalissa ensi sunnuntaina vastakkain ovat nuoruus ja kokemus, kun Suomen parhaan esiintyjän tittelistä kilpailevat Diandra ja Jari Sillanpää. Peliyhtiö Unibet uskoo kokemuksen voittavan ja Sillanpään olevan Tähtien tähti.

Jari Sillanpää lähti Tähdet tähdet -kauteen ennakkosuosikkina ja on odotetusti edennyt kilpailun viimeiseen koitokseen asti. Aivan mutkaton matka ei ole ollut, sillä taival uhkasi päättyä lähellä maaliviivaa semifinaaleihin: suoraan kilpailun finaaliin matkasi Sillanpään sijaan semifinaaleissa eniten yleisöääniä vienyt Diandra. Tästä huolimatta Unibet uskoo kertoimella 1,50 Sillanpään karisman tuovan miehelle Suomen parhaan esiintyjän tittelin.

Diandraa voisi pitää kisan mustana hevosena, sillä kisan alkuasetelmissa vasta 19-vuotiasta vastassa oli pitkän linjan artisteja Vicky Rostista Irinaan. Nuori artisti on kuitenkin osoittanut hienoa venymiskykyä eri musiikkilajien parissa ja selvittänyt mahtavilla laululahjoillaan tiensä jatkoon viikosta toiseen. Aivan viimeiseen asti kiri ei kuitenkaan Unibetin mukaan riitä: Diandra saa Sillanpäätä jonkin verran suuremman voittokertoimen 2,35.

Unibetin kertoimet
Tähdet tähdet -voittaja

Jari Sillanpää 1,50
Diandra 2,35