Ketonen suosikki Putous-voittajaksi


Putous-sarjan kuudes tuotantokausi alkaa lokakuussa uusitulla näyttelijäkaartilla, ja Vuoden sketsihahmo -tittelistä käydään jälleen tiukka kilpailu. Vedonlyöntiyhtiö Unibet ennakoi nimekkäimpien näyttelijöiden iskevän parhaiten suomalaisten nauruhermoon.

Putouksen vakiokaarti astui viime kauden päätteeksi syrjään, ja yleisön eteen astuu täysin uusi ryhmä näyttelijöitä. Myös ohjelman juontaja vaihtuu, kun Heikki Paasonen korvaa Jaakko Saariluoman.

Uusista Putous-tähdistä tunnetuimmat ovat Ketonen & Myllyrinne -komediasarjasta tuttu Kari Ketonen ja YleLeaks-ohjelmassa esiintynyt Mari Perankoski. Kaksikko on Unibetin kerrointen valossa suosikki Vuoden sketsihahmokilpailun voittajaksi: Ketosen voittokerroin on 3.00, Perankosken 5.00. Kolmossuosikkeina ovat Antti Holma ja Joonas Nordman kertoimella 6.00.

Miljoonayleisön edelliskausina saavuttaneen Putouksen kuudes kausi alkaa MTV3:lla 11. lokakuuta. Antskun, Karim Z. Yskowiczin ja muiden vuoden sketsihahmovoittajien joukkoon liittyvä uusi hahmo selviää ensi vuoden alkupuolella.

Unibetin kertoimet:
Putous 2014 -voittaja

Kari Ketonen                       3.00
Mari Perankoski                 5.00
Antti Holma                         6.00
Joonas Nordman                6.00
Essi Hellén                          7.00
Ville Tiihonen                      8.00
Jenni Kokander                  11.00
Niina Koponen                    11.00

Lyö vetoa Putous-voittajasta täällä!