Mitra Kaislarannasta Idols-voittaja


Idolsin kymmenvuotisjuhlakausi päättyy tänään Espoon Barona Areenalla järjestettävään finaaliin. Kaksituntisen koitoksen päätteeksi selviää, kumpi finalistikaksikosta, Mitra Kaislaranta vai Joseph Miettinen, valitaan koko syksyn kestäneen kilpailun voittajaksi. Peliyhtiö Unibet uskoo taidon ratkaisevan ja nostaa voittajasuosikiksi Kaislarannan.

Idolsin loppumetreille tiensä on selvittänyt kaksikko, jossa osapuolet ovat toistensa vastakohtia: siinä missä oululaisen Mitra Kaislarannan karisma perustuu herkkyyteen ja hienoon laulutaitoon, Joseph Miettinen on lavalla eloisampi ja täynnä positiivista energiaa.

Unibet uskoo kertoimella 1,20 Kaislarannan olevan tämän vuoden Idols-voittaja. Miettiselle yhtiö antaa kertoimen 2,90.

Mitra Kaislaranta on kerännyt kehuja likimain koko kauden ajan, ja hän on kieltämättä laulutaidoltaan kaksikosta taitavampi. Nämä esitykset ovat purreet ainakin tuomarina toimivaan Lauri Ylöseen, joka on nostanut Kaislarannan voittajasuosikikseen. Miettinen on esiintyjänä Kaislarannan vastakohta: täynnä tarmoa ja räjähtävää energiaa. Eloisat esitykset ovat kerryttäneet miehelle vankan kannattajajoukon, mutta Unibetin kertoimien perusteella Kaislarannan piirun verran parempi laulutaito riittää Idols-voittoon.

Illan kaksituntisessa lähetyksessä finalistit esittävät kolme kappaletta. Lavalle kiipeää myös osa tuomaristosta, sillä Lauri Ylönen, Sini Sabotage ja Jussi69 kokoonpanoineen esiintyvät lähetyksessä.

Unibetin kertoimet:

Idols 2013 -voittaja

Mitra Kaislaranta 1,20
Joseph Miettinen 2,90

Lyö vetoa Idols-voittajasta täällä!