Pakarinen ja Skog vedonlyöntisuosikit Tangokuningattareksi


Taistelu tangokruunuista käynnistyy Seinäjoen Tangomarkkinoilla torstaina naisten Tangokuningatar-finaalilla. Peliyhtiö Unibetin kertoimissa suosikki voittajaksi on lahtelaiskonkari Heidi Pakarinen. Lohjalainen Netta Skog on kirinyt Pakarisen kantaan.  

Kokenut Pakarinen on mukana tangofinaalissa jo neljättä kertaa. Viime vuonna hänen kilpailunsa päättyi yleisön yllätykseksi juuri ennen finaalia, ja toissa vuonna sijoitus oli finaalin kolmas. Tämän vuoden laulajista Unibet pitää Pakarista selvästi vahvimpana, ja lahtelainen saa voitolleen pienimmän kertoimen 2,05.

Toiselle sijalle kertoimissa on tähänastisen vedonlyönnin ansiosta noussut muun muassa Turisas-yhtyeen haitaristina tutuksi tullut Netta Skog. Persoonallisen äänen omaavan nuoren lohjalaislaulajattaren kerroin on pudonnut 3,50:een. Nuoresta 22 vuoden iästään huolimatta Skogilla on takanaan jo pitkä ura musiikin saralla, ja hän tuo tangofinaaliin viime vuosilta tuttua yllätyksellisyyttä.

Voittotaistelussa on mukana myös seinäjokelainen Mervi Kovero. Vasta muutama vuosi sitten tangon pariin löytänyt kotiyleisön suosikki saa kertoimen 3,75.

Muut finalistit, taiteilijanimellä Yona tunnettu Johanna Louhivuori, ylöjärveläinen Mia Leivo ja tamperelainen Marianna Närhi jäävät Unibetin kertoimissa selvemmin kärjen taakse.

Tangokuningatar kruunataan torstaina 11.7.. Uusi tangokuningas saa puolestaan kruununsa lauantaina 13.7.

Unibetin kertoimet

Tangokuningatar 2013

Heidi Pakarinen 2,05
Netta Skog 3,50
Mervi Kovero 3,75
Johanna Louhivuori 6,50
Mia Leivo 6,50
Marianna Närhi 8,00

Tangokuningas 2013

Kyösti Mäkimattila 3,00
Leif Lindeman 3,25
Teo Turunen 3,25
Kalle Jussila 5,50
Bablo 6,50
Tero Heikari 6,50

Lyö vetoa tangokuninkaallisista täällä!