Pamela Tolasta itsenäisyysjuhlien kuningatar


Näyttelijä Pamela Tola valitaan peliyhtiö Unibetin kertoimien mukaan tänä vuonna itsenäisyysjuhlien kuningattareksi. Näyttelijäkaunotar jättää kertoimien perusteella kuningatarkilpailussa taakseen sekä Linnan juhlien konkarit, kuten Jaana Pelkosen ja Leena Harkimon että ensikertalaiset Minka Björckin ja Minna Parikan.

Itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähdään tänä vuonna hieman erilaista pukuloistoa, sillä aiemmasta poiketen naiset voivat halutessaan saapua juhliin myös lyhyessä leningissä. Myös juhlien muut elementit ovat vaihtuneet presidentinlinnan korjauksen myötä. Yksi kuitenkin on ja pysyy – keskustelu ja äänestys siitä, kenet valitaan juhlien kuningattareksi.

Unibetin kertoimien mukaan tänä vuonna itsenäisyysjuhlien kuningattaren tittelin vie kertoimella 5,00 näyttelijä Pamela Tola. Tolan asu on herättänyt ennakkoon laajaa kiinnostusta, sillä puvun luonut suunnittelija Mert Otsamo on kertonut sen olevan osittain tehty jäätelökääreistä.

Tolan perintöprinsessoiksi kuningatarkilvassa nousevat kertoimien mukaan Jaana Pelkonen, joka vuodesta toiseen on kuningataräänestyksen kärkijoukoissa, sekä ensi kertaa juhliin osallistuva Minka Björck, joka lentää juhliin kesken Australian-loman. Molempien kerroin on 6,00.

Pelkonen pukeutui viime vuonna kirkkaanpunaiseen, joka väri puki tummaa kaunotarta hyvin. Kansanedustajan tämänvuotisesta asusta ei ole tihkunut julkisuuteen tietoa, mutta Pelkosen tyylitajun tietäen sen voi olettaa jatkavan kauneimmiksi valittujen asujen linjaa. Björck sen sijaan on paljastanut pukeutuvansa Australiasta hankkimaansa mustaa ja hopeaa yhdistävään iltapukuun.

Monina vuosina onnistuneita pukuvalintoja tehneet Leena Harkimo ja Satu Taiveaho sijoittuvat tämän vuoden kertoimissa vasta terävimmän kärjen taakse: Harkimon kerroin on 9,00 ja Taiveahon hieman tätä suurempi, 10,00. Yhtä suuren kertoimen saa itsenäisyysjuhlien emäntä, Jenni Haukio.

Unibetin kertoimet:

Itsenäisyysjuhlien kuningatar 2013

Pamela Tola 5,00
Jaana Pelkonen 6,00
Minka Björck 6,00
Minna Parikka 7,00
Heidi Pakarinen 8,00
Eija-Riitta Korhola 8,00
Leena Harkimo 9,00
Satu Taiveaho 10,00
Jenni Haukio 10,00
Eva Biaudet 12,00
Katri Helena 12,00
Anni Sinnemäki 12,00
Elina Kiikko 15,00
Jutta Urpilainen 15,00
Kike Elomaa 15,00