PMMP:n tauko kestää ainakin 2015 asti – Vesala Luotia nopeammin soolouralle


Kestosuosikin asemassa paistatellut PMMP vahvisti maanantaina jäävänsä määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Peliyhtiö Unibet uskoo, että PMMP:tä ei nähdä keikkalavoilla ainakaan seuraavan puolentoista vuoden aikana. Tauko jättääkin tilaa esimerkiksi soololevylle. Unibet uskoo, että Paula Vesala ehtii soolouralle ennen Mira Luotia.

PMMP ilmoitti tänään lopettavansa toimintansa toistaiseksi. Se jättää vielä takaoven auki mahdolliselle comebackille. Unibet uskoo, että verrattain aktiivisesta kymmenen vuoden taipaleesta huilaaminen sekä lukuisat jäsenten omat projektit pitävät PMMP:n poissa keikkalavoilta ainakin seuraavat vuodet. Kertoimella 2,20 yhtiö ei usko, että PMMP tekee comeback-keikkaa ainakaan ennen vuoden 2014 loppua.

Kymmenen PMMP-vuoden aikana yhtyeen molemmilla laulajilla on ollut lukuisia omia projekteja. Paula Vesala on sanoittanut ja säveltänyt kappaleita sekä tehnyt äänirooleja ja esiintynyt eri kokoonpanoissa. Mira Luoti puolestaan on tehnyt musiikkiteatteria, jossa hänellä oli vahva jalansija jo ennen PMMP:n perustamista.

Kun PMMP jää tauolle, vapautuu tiiviisti yhdessä kiertäneen yhtyeen jäsenille aikaa omille projekteille - kuten soololevylle - yhä enemmän. Kertoimen 1,65 myötä Unibet uskoo, että ensimmäisenä soololevyn, mikäli sellainen on luvassa, julkaisee kaksikosta Vesala. Vesalan kohdalla sooloalbumi vaikuttaa todennäköisemmältä, sillä hän on tuottanut materiaaleja useille suomalaisartisteille - nyt voisi olla oman soololevyn vuoro.

Ennen keikkalavoilta vetäytymistä PMMP:tä kuullaan vielä kesän ja alkusyksyn kattavalla kiertueella sekä syyskuussa julkaistavalla albumilla.

Unibetin kertoimet:

Kumpi artisteista julkaisee ensimmäisenä sooloalbumin?

Paula Vesala 1,65
Mira Luoti 2,10

Tekeekö yhtye comeback-keikan ennen vuoden 2014 loppua?

Kyllä 2,20
Ei 1,60

Lyö vetoa PMMP:n jäsenten jatkosta täällä!