Sauli Koskisesta ensimmäinen Dancing on Ice -mestari


Nelosen Dancing on Ice -kausi huipentuu lauantaina luisteltavaan finaaliin, jossa kohtaavat Sauli Koskinen ja Arttu Wiskari. Peliyhtiö Unibetin kertoimien mukaan tiukassa taistelussa voiton vie huimasti kauden aikana kehittynyt Sauli Koskinen parinsa Nea Ojalan kanssa.

Dancing on Ice -finaaliviikonloppuun lähtee kilpailijakaksikko tasaisista asemista, sillä alkusyksyllä hieman heikommista lähtökohdista kilpailuun startannut Koskinen on yltänyt kauden aikana hämmästyttävän hienoon kehityskaareen.

Tasaiset lähtökohdat enteilevät finaalia, jonka voi voittaa kumpi tahansa. Unibet uskoo kuitenkin niukasti, kertoimella 1,72, katsojien palkitsevan Koskisen kovan harjoittelutuloksen Suomen ensimmäisellä Dancing on Ice -voittajan tittelillä. Koskisen eduksi voi laskea myös charmin, joka siivittämänä mies on ennenkin kirinyt viihdekilpailujen voittoon. Finaaliin kertoimella 2,00 lähtevä Wiskari on ollut tasaisen varma ja teknisesti taitavampi luistelija koko kauden, mutta nämä eväät eivät riittäne Koskisen peittoamiseen.

Lauantain finaalissa kilpailijoilta nähdään kolme numeroa, joista yksi on kahden minuutin showcase muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unityn kanssa. Tämän lisäksi he esittävät kauden aikana nähdyistä ohjelmanumeroista oman suosikkinsa sekä täysin uuden numeron.

Unibetin kertoimet:

Dancing on Ice Finland 2013 -voittaja

Sauli Koskinen 1,72
Arttu Wiskari 2,00

Lyö vetoa Dancing on Ice -voittajasta täällä!