Sillanpäästä Tähtien tähti


Tähdet tähdet -ohjelmassa kahdeksan koko kansan tuntemaa artistia aloitti tutustumisen erilaisiin musiikkilajeihin sekä keskinäisen kilpailun maan parhaan esiintyjän tittelistä. Peliyhtiö Unibetin kertoimien mukaan kisan voiton vie ikisuosikki symppis Jari Sillanpää.

Sillanpään valtteja kisassa ovat monipuolisuus sekä kyky heittäytyä tulkitsemaan genreä kuin genreä – olipa kyse sitten oopperasta tai hip hopista. Miehen takana on epäilemättä myös vankka kannattajakunta, joka on valmis äänestämään suosikkinsa jatkoon useamman viikon ajan. Unibet uskookin, että jo vuosia kansaa hurmanneen Sillanpään charmi puree edelleen: melko selvästi kertoimella 1,85 yhtiö uskoo artistin olevan Tähdet tähdet -sarjan voittaja ja näin ollen Suomen paras esiintyjä.

Toinen Sillanpään suurimmista haastajista on sen sijaan tuoreempaa suosikkikaartia, Reckless love -yhtyeestä tuttu Olli Herman. Herman keräsi ensimmäisen lähetyksen jälkeen iltapäivälehden äänestyksessä neljäsosan lukijoiden suosikeilleen antamista äänistä, mikä enteilee hyvää myös jatkon kannalta. Herman saa Unibetilta kertoimen 4,50, kuten myös sunnuntaina Salt-n-Pepan kappaleen Push It räpännytIrina.

Kärkikolmikon jälkeen voittokertoimissa on verrattain hyvissä asemissa Stig, jolla on mahdollisuudet nousta haastamaan kisan kovinta kärkeä. Tällä hetkellä miehen on kuitenkin tyytyminen kertoimeen 5,50. Stigin taakse jäävät muun muassa DiandraVicky Rosti sekäLaura Pyrrö, joka kertoimien perusteella olisi putoamassa kilpailusta ensimmäisenä.

Unibetin kertoimet:

Jari Sillanpää 1,85
Olli Herman 4,50
Irina 4,50
Stig 5,50
Diandra 8,00
Timo Rautiainen 8,00
Vicky Rosti 10,00
Laura Pyrrö 15,00

Lyö vetoa ohjelmasta täällä!