TTK: Manuela Bosco kirii – Soppamies hyvästelee parketit sunnuntaina


Viime sunnuntaina se sitten tapahtui: Tami Tamminen parinaan Susa Matson tippuivat tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa -kisasta. Kansansuosio vei Tamin näinkin pitkälle, mutta ihan loppuun asti se ei riittänyt. Peliyhtiö Unibet uskoo, että ensi sunnuntaina parketin joutuu hyvästelemään kisan viimeinen miestähti, soppamies Harri Syrjänen. Voittajasuosikki on edelleen Raakel Lignell, mutta Manuela Bosco on noussut kakkossuosikiksi ohi Sari Havaksen.

Viime sunnuntaina Raakel Lignellin ja Jani Rasimuksen paso doble irroitti tuomareilta kahta vaille täydet pisteet 38. Jorma Uotinen ja Helena Ahti-Hallberg kellottivat tanssille puhtaat kympit. Pari jatkaa Unibetin voittajasuosikkina kertoimella 2,20.

Yleisöäänten jälkeen illan paras pari oli kuitenkin Manuela Bosco ja Matti Puro. Pari on noussut kertoimella 3,00 kisan kakkossuosikiksi ohi parin Sari Havas & Mikko Ahti. Havaksen ja Ahdin voiton kerroin on nyt 4,00. Harri Syrjänen tanssii viimeisenä miestähtenä vielä ensi sunnuntaina, mutta Unibetin mukaan tanssit on sen jälkeen tanssittu. Unibetin kerroin Syrjäsen ja Jutta Heleniuksen voitolle on 5,00.

Unibetin kertoimet: Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja

Raakel Lignell ja Jani Rasimus 2,20
Manuela Bosco ja Matti Puro 3,00
Sari Havas ja Mikko Ahti 4,00
Harri Syrjänen ja Jutta Helenius 5,00

Lyö vetoa Tanssii Tähtien Kanssa -voittajasta täällä!