Voice of Finland: Ike Ikegwuonu kirii kohti kärkeä


Voice of Finlandin tämäniltaisessa lähetyksessä kilpailu päättyy taas kahdelta kilpailijalta. Peliyhtiö Unibetin kertoimien perusteella kotiutumisvuorossa ovat Kaapo Kokkonen ja Jone Ullakko. Koko kilpailun voittajasuosikki Inga Söder on viime viikon asetelmiin verrattuna kasvattanut etumatkaansa muihin kilpailijoihin, vaikkakin kovaa nousua tekevä Ikenna Ikegwuonu on nousemassa kohti kärkitaistelua.

Illan Voice of Finland -lähetyksessä esiintyvät Michael Monroen ja Lauri Tähkän jäljellä olevat kilpailijat ja kuusi laulajaa kahdeksasta saa jatkopaikan kilpailussa. Unibetin pudotuskertoimet enteilevät kertoimella 1,55 kisan päättyvän vantaalaiselta Kaapo Kokkoselta, jonka rahkeet eivät riitä jatkoon, kun vastassa on Tähkän timantinkova trio Eve Hotti, Emilia Ekström ja Dennis Fagerström.

Monroen tallin nelikosta Unibetin mukaan kotimatka koittaa Jone Ullakolle kertoimella 1,70. Näin jatkopaikka olisi luvassa yleisön viime kerralla hurmioon saattaneelle Christian Casagrandelle, kuten myös show-mies Gary Revel Jr:lle ja rokkimimmi Suvi Aallolle.

Koko kilpailua koskevissa voittajakertoimissa runsaasti kiitosta sekä katsojilta että tuomareilta saanut Inga Söder vahvisti edelleen johtoasemaansa. Voittokertoimissa toisena ollut Antti Railio ei viime perjantaina aivan yltänyt parhaimpaansa, ja katsojat äänestivätkin Paula Koivuniemen valmennettavista suoraan jatkoon Osku Ketolan. Railion tapauksessa hieman vaisumpikin viikko kuitenkin riittää pitämään miehen porukan kärkipäässä – ainakin toistaiseksi. Kärkikaksikon takana hyvän nousua kohti voittajasuosikkien asemaa on nimittäin tehnyt samettisella äänellään toistuvasti hurmaava Ikenna Ikegwuonu, jonka kerroin putosi viimeviikkoisesta 12,00:sta ja on nyt 7,50. Mikäli mies jatkaa samalla linjalla, tulevina viikkoina paikka kärkikolmikossa voi olla lähellä.

Unibetin kertoimet:

The Voice of Finland 2013 – Seuraavat karsiutujat

Kaapo Kokkonen 1,55

Jone Ullakko 1,70

Emilia Ekström 1,70

Dennis Fagerström 2,25

Suvi Aalto 2,25

Christian Casagrande 2,50

Gary Revel Jr 3,75

Eve Hotti 6,00

The Voice of Finland 2013 - Voittaja

Inga Söder 3,00

Antti Railio 3,75

Eve Hotti 5,50

Ikenna Ikegwuonu 7,50

Gary Revel Jr 9,00

Tomas Höglund 9,00

Dennis Fagerström 15,00

Osku Ketola 15,00

Suvi Aalto 15,00

Christian Casagrande 15,00

Emilia Ekström 20,00

Laura Alajääski 20,00

Jone Ullakko 25,00

Kaapo Kokkonen 25,00